Info

Beste Golfvrienden,

De volgende editie van de Osse Golfkampioenschap Oss wordt dit jaar al in het voorjaar georganiseerd en wel op  5 Mei 2017. Uiteraard wederom op de Golfbaan The Duke in Nistelrode.    Deze wedstrijd, vanaf nu, aan het begin van het golf seizoen, waarbij iedereen nog op scherp staat, beloofd wederom heel spannend te worden.  Ook dit jaar zullen de deelnemers verrast worden op een aantal prachtige prijzen die te winnen zijn.   Meer informatie hierover volg onze facebook pagina. ( Osse Golfkampioenschappen )

Het toernooi is, net zoals voorgaande jaren,  opengesteld voor spelers, ouder dan 18 jaar, woonachtig, danwel geboren  in de gemeente  Oss of zij die hun bedrijf  gevestigd hebben in Oss. Minimale playing handicap is 28.

Vanaf 11:00 uur ontvangst in het clubhuis met koffie. De wedstrijd start om 12:00 uur met een Shotgun. Iedere speler zal dus om en nabij 17:00 uur binnen komen.  Inschrijfgeld is voor iedere deelnemer dit jaar wederom € 100,00. Hiervoor speelt u niet alleen op deze prachtige 18 holes baan maar ontvangt u een geheel verzorgde dag inclusief drank, hapje in de baan en een informeel diner.   Kleding advies: Casual Business. Kosten voor introducés die alleen aan het avond programma deelnemen zijn € 50,00 per persoon. 

In het inschrijf bedrag is een gift element opgenomen waardoor we weer in staat worden gesteld een mooi bedrag aan een goed doel te schenken.  Dit jaar is de keuze gevallen op ‘t  Bijna Thuis Huis, de Oase in Oss.   Stichting de Oase is een particulier initiatief en afhankelijk van subsidies, sponsoren en donoren.  De vrijwilligers, die dit huis draaiend houden,  doen geweldig werk en bieden een warme plek aan mensen in hun laatste levens fase.  Zij kunnen een financiële ondersteuning heel goed gebruiken om het Bijna Thuis Huis nog mooier, huiselijker en warmer te maken.

Uw inschrijving kunt u doen via deze website vanaf 10 Maart 2017.  Wij hopen jullie uiteraard wederom in grote getalen te mogen verwelkomen. Wacht niet te lang en schrijf zo snel mogelijk in !


Met enthousiaste groeten,

Stichting Osse Golfkampioenschappen. Marius Bouwens, Jeroen de Veer,
Herman Teeuwen, Hans Dors 

Reglementen