Info

Beste Golfvrienden,

De volgende editie van de Osse Golfkampioenschap Oss wordt ook dit jaar in het voorjaar georganiseerd en wel op  18 Mei 2018. Uiteraard wederom op de Golfbaan The Duke in Nistelrode.    Deze wedstrijd, vanaf nu, aan het begin van het golf seizoen, waarbij iedereen nog op scherp staat, beloofd wederom heel spannend te worden.  Ook dit jaar zullen de deelnemers verrast worden op een aantal prachtige prijzen die te winnen zijn.   Meer informatie hierover volg onze facebook pagina. ( Osse Golfkampioenschappen )

Het toernooi is, net zoals voorgaande jaren,  opengesteld voor spelers, ouder dan 18 jaar, woonachtig, danwel geboren  in de gemeente  Oss of zij die hun bedrijf  gevestigd hebben in Oss. Minimale playing handicap is 28. Is uw handicap hoger, geen probleem, in de wedstrijd gaat u wel weg met hc 28

Vanaf 11:00 uur ontvangst in het clubhuis met koffie. De wedstrijd start om 12:00 uur met een Shotgun bij voldoende deelname. Iedere speler zal dus om en nabij 17:00 uur binnen komen.  Inschrijfgeld is voor iedere deelnemer dit jaar wederom € 100,00. Hiervoor speelt u niet alleen op deze prachtige 18 holes baan maar ontvangt u een geheel verzorgde dag inclusief drank, lunchpakket en een 3 gangen diner.   Kleding advies: Casual Business. Kosten voor introducés die alleen aan het avondprogramma deelnemen zijn € 50,00 per persoon. 

In het inschrijf bedrag is een gift element opgenomen waardoor we weer in staat worden gesteld een mooi bedrag aan een goed doel te schenken.  Dit jaar is de keuze gevallen op Stichting Leergeld afdeling jeugd sport fonds.

Jeugd Sport Fonds zorgt ervoor dat kinderen die om financiele redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdgenoten heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Onze bijdrage is dan ook bestemd voor de lokale kinderen.

Uw inschrijving kunt u doen via deze website vanaf 12 Maart 2018.  Wij hopen jullie uiteraard wederom in grote getalen te mogen verwelkomen. Wacht niet te lang en schrijf zo snel mogelijk in!


Met enthousiaste groeten,

Stichting Osse Golfkampioenschappen. André Louwers, Jeroen de Veer,
Herman Teeuwen, Hans Dors 

Reglementen