Info

Beste Golfvrienden,

De volgende editie van de Osse Golfkampioenschap Oss wordt ook dit jaar in het najaar georganiseerd en wel op 25 Oktober 2019. Uiteraard wederom op de Golfbaan The Duke in Nistelrode.    Deze wedstrijd beloofd wederom heel spannend te worden en vooral gezellig.  Ook dit jaar zullen de deelnemers verrast worden op een aantal prachtige prijzen die te winnen zijn.   Meer informatie hierover volg onze facebook pagina. ( Osse Golfkampioenschappen )

Het toernooi is, net zoals voorgaande jaren, opengesteld voor spelers, ouder dan 18 jaar, woonachtig, danwel geboren in de gemeente Oss of zij die hun bedrijf gevestigd hebben in Oss. Minimale playing handicap is 28. Is uw handicap hoger, geen probleem, in de wedstrijd gaat u wel weg met hc 28

Vanaf 11:00 uur ontvangst in het clubhuis met koffie. De wedstrijd start om 12:00 uur met een Shotgun bij voldoende deelname. Iedere speler zal dus om en nabij 17:00 uur binnen komen.  Inschrijfgeld is voor iedere deelnemer dit jaar € 110,00. Hiervoor speelt u niet alleen op deze prachtige 18 holes baan maar ontvangt u een geheel verzorgde dag inclusief drank, en een 3 gangen brasserie menu.   Kleding advies: Casual Business. Kosten voor introducés die alleen aan het avondprogramma deelnemen zijn € 55,00 per persoon. 

In het inschrijf bedrag is een gift element opgenomen waardoor we weer in staat worden gesteld een mooi bedrag aan een goed doel te schenken.  Dit jaar is de keuze gevallen op; 

Het project Met je hart, in Oss: Eet met je Hart.

Een team van enthousiaste betrokken vrijwilligers uit Oss wil het gevoel van eenzaamheid onder Osse zelfstandig wonende ouderen verminderen en hen het gevoel teruggeven dat zij ertoe doen. Net als de andere Met je Hart-teams wil Met je hart Oss haar ouderen laten genieten van mooie momenten en nieuwe vriendschappen, zodat zij een betekenisvoller leven kunnen leiden.

Missie

Kwetsbare mensen verbinden. Dat is onze missie. Met heel ons hart slaan we een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen. We zorgen ervoor dat mensen er voor elkaar zijn en dat ze elkaar ontmoeten. Wij geloven dat samen zijn en samen ondernemen het leven fijner en rijker maakt. Hier zetten we ons graag voor in. Persoonlijk en oprecht. Samen met anderen.

Doelgroep

Met je hart zet zich in voor kwetsbare ouderen die zelfstandig wonen, moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten. De kwetsbaarheid wordt versterkt door bijvoorbeeld een fysieke beperking, een klein sociaal netwerk, de financiele situatie of verlegenheid en angst.

 

Uw inschrijving kunt u doen via deze website vanaf 1 September 2019.  Wij hopen jullie uiteraard wederom in grote getalen te mogen verwelkomen. Wacht niet te lang en schrijf zo snel mogelijk in!

Met enthousiaste groeten,

Stichting Osse Golfkampioenschappen. 

 

André Louwers, Jeroen de Veer,
Herman Teeuwen, Hans Dors 

Reglementen